Ab Florijn

Vanaf het allereerste begin van Allin-Music is Ab, ook wel Appie genoemd, betrokken bij de huidige activiteiten, en doet op dit moment veel op de achtergrond wat niet direct hoorbaar is.

Ab Florijn

Wat veel luisteraars niet weten dat Allin-Music al bestaat sinds 1996, destijds als drive-inn show.
Destijds waren er vier grondleggers, Anton, Ab, Cees (neef van Anton) en John.
Deze vier mannen trokken met microfoon, speakers en mengpaneel door het land heen om feestavonden op te luisteren met de laatste muziek van destijds.

Vandaag de dag zijn alleen Anton en Ab over van het viertal, Cees leeft een gelukkig leven als vrachtwagen chauffeur en John is helaas in 1998 veel te vroeg overleden.
Beide heren trekken nog steeds de kar van het huidige internet radiostation, en doen dit beide met het grootste plezier.

Echter beide heren kunnen elkander al sinds de luiers, terwijl beide jochies met blokken zaten te spelen, waren de ouders van Florijn en van der Steen aan het klaverjassen.
Ze zijn dus samen opgegroeid kunnen we wel stellen, en hebben samen dus ook maar een half woord nodig.

Wat doet Ab voor Allin-Music?

Eigenlijk behoort Ab elke maandag uit te zenden met zijn programma ‘Ab op de Hollandse toer’.
Maar privé omstandigheden maken het onmogelijk om deze taak op dit moment te vervullen, en wij als team vinden dit natuurlijk enorm jammer.

Toch zit Ab niet stil, zo is hij betrokken bij de bouw van de website, denk aan de leesbaarheid (hij ziet niet zoveel).
Verder is hij actief als raadgever dan wel besluitnemer binnen het team.

Natuurlijk kunnen we Ab nog wel wat meer functies geven, maar laten we eerlijk zijn, technisch is deze man totaal niet, dus laten we dat maar aan de experts over.

Ab Florijn
Ab Florijn