Het Allin-Team

Het team van Allin-Music gaat zich middels deze pagina aan uw voorstellen, leest u even mee, dan weer u direct naar wie u luistert.
Elke team lid heeft zo zijn eigen verhaal hoe hij of zij is verbonden met Allin-Music.

Even voorstellen

Anton

We stellen aan u voor Anton, te beluisteren op de zaterdagavond tijdens de show met zijn vaste sidekick Ron, die weer beter bekend is als De Kale.
Anton is al vanaf dag één betrokken bij Allin-Music toen nog actief als drive-inn show dat door de regio heen trok op feesten en partijen.
Samen met Ab hebben ze deze drive-inn show weten uit te breiden en in de loop der jaren omgebouwd tot een internet radio station.

Vandaag de dag zijn de twee oprichters nog steeds nauw betrokken bij Allin-Music, en nog steeds met veel plezier.
Beide zijn van mening dat ze All-inn-Music weer naar een hoger niveau kunnen brengen, en werken daar ook keihard aan, de de drive-inn show …

Appie

Hier is hij dan, uw vaste host voor op de maandag avond, hij laat weer zijn kunsten aan u horen rond alle soorten muziek van Nederlandse bodem.
Appie, luistert voornamelijk naar de naam Ab is altijd in voor een lolletje, gaat geen uitdaging uit de weg, en vooral niet op het gebied van de muziek.
Hij vindt het zeker een uitdaging om verzoekjes te draaien, iets wat hij bij zijn show dan ook zal doen, en vraagt u dan ook deze middels het formulier in te sturen.

Ab is net zoals Anton al van af de oprichting betrokken bij Allin-Music, toen nog als drive-inn show.
En laten we wel wezen, hij heeft die passie nog steeds, want op het moment worden de plannen uit de kast gehaald om weer op pad te gaan met een drive-inn show.
Op dit moment is hij dan ook belast met het onderzoek er naar, en als u goed kijkt op de foto is hij daar best wel een beetje moe van.


De Kale

Jazeker dit is hem dan, de zaterdagavond sidekick en beroeps spreker (lult maar wat in de ruimte), Ron, beter bekend als De Kale.
Ron is betrokken bij Allin-Music sinds de allereerste radio uitzending en is niet meer weg te slaan bij ons.
Hij treed graag op de voorgrond, laat zich graag horen, en praat 5 kwartier in een halve minuut.

Gelukkig hebben we hem nog een functie gegeven, en dat is die van p.r. man, kortom het is zijn bijzondere taak om Allin-Music onder de aandacht te brengen bij de toekomstige en huidige luisteraars, en dat gaat hem goed af.

Annemarie

Ze draait muziek uit de dance wereld, en daarbij straalt ze gewoon, en dat is wat Annemarie is, een stralende dame, met een mooie glimlach en een grote berg muziek om je vingers bij af te likken.
Wie Annemarie ook maar een heel klein beetje kent, weet dat ze niet op haar mondje is gevallen, ze heeft een snelle babbel, omgerekend naar het aantal beats zou dat 250 bpm wezen.
Al met al, we zijn enorm blij dat we haar aan ons team hebben kunnen toevoegen, en we heten haar dan ook van harte welkom, en wensen haar dan ook heel erg veel plezier.

Kimberley

Deze jonge dame is zonder dat ze het zelf ooit beseft haar hele leven al betrokken geweest bij Allin-Music.
Ze is groot gebracht op de muziek van 2 Unlimited, De Hermus House Band en vele andere, ze is de oudste dochter van Anton
Echter van die opvoeding is niet veel terecht gekomen, en is ze meer de kant opgegaan van de heavy metal, de hard rock en de gillende gitaren.
En laten we bij Allin-Music dit nu een muziek stroming vinden dat we mooi aan ons programma kunnen toevoegen.
Ze treed dus in de voetsporen van haar vader, en we omarmen Kimberley dan ook in ons team.

Roy

Maak kennis met onze jingleloog, Roy.
Hij is de zoon van Ron, en de grote kleine vriend van Anton, maar beter bekend als de oprichter van The Desert Eagles, een groepje gamers die actief zijn onder andere op youtube.
Roy en Anton werken al op verschillende fronten samen, en hebben ook met Allin-Music de handen in een geslagen.
En daarmee hebben we dan de allereerste jingleloog ter wereld, en je zult hem dus vaak voorbij horen komen tijdens de verschillende uitzendingen.
Welkom Roy!

0Shares