Anton van der Steen

Anton van de Steen, ooit gevonden tussen de jenevervaten in Schiedam, eind 1968, en oprichter van Allin-Music, hij is de duizendpoot van het team.

Wie is Anton

Het werd al gezegd, Ab en Anton zijn de nog enige twee originele overgebleven leden van het daadwerkelijke Allin-Music.
Na een aantal jaren te hebben gedraaid in het land, hebben de heren ooit besloten hun hobby op internet voort te gaan zetten als radiostation.
En eigenlijk is dat idee destijds ontstaan om wraak op een ander station te nemen waar beide heren actief waren.

Na een kortstondige ruzie hadden de heren samen het idee geopperd om dat ene station van de kaart te vegen, en met succes want ruim een half jaar later was dit station genoodzaakt te stoppen met uitzenden.

Geboren in de Jeneverstad Schiedam kwam Anton al heel vroeg in aanraking met het fenomeen radio.
Als kind was hij bij een bepaald piratenstation in de jaren ’80 al de studiosmurf, en bij een ander station hielp hij mee met andere randzaken.
Al snel kwam hij in aanraking met een drive-inn show, en na een groot aantal jaar te hebben gedaan besloten de heren er zelf één op te zetten, Allin-Music Service.

Wat doet Anton allemaal

Vandaag de dag is het nog steeds zijn kindje, en besteed hij nog steeds elke vrije seconde aan Allin-Music.
Zo bouwt hij de website, zorgt dat de chatbox actief blijft, verzorgt de stream, voorziet de andere DJ’s van de laatste (technische) informatie.
Ook is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Allin-Player, een player waar je met gemak kunt luisteren naar de muziek die wordt uitgezonden.


Op dinsdagavond zend DJ Anton uit met zijn show ‘Terug in de tijd’, met muziek vanuit de jaren zestig tot ongeveer twee duizend en tien, en alles wat er tussen zit.

Anton van der Steen
Anton van der Steen